YOUR MESSAGE. OUR PURPOSE.

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Tervetuloa tiimiin Julia ja Teemu!

Mukavia blogiuutisia kun esittelyyn pääsevät uudet tulokkaat, työharjoittelijamme Julia ja Teemu. Uudet tiimiläiset aloittivat tammikuun alkupuolella ja tässä molempien esittelyt sekä mietteitä meneillään olevasta treineestä: 

Julia Arko:

“Heippa,

Minä olen Julia, Angelian toinen uusi tulokas eli Content designer -trainee. Kaverit kutsuvat Juuliksi tai @Julperoinen, mutta voit myös keksiä oman! Miten se sanonta lempinimistä menee?

Kotoisin olen Naantalista ja työurani aloitin 9-vuotiaana Pikku Myynä. Kesät menivätkin satumaassa näytellen ja purjeveneellä seilaten (talvisin taisin vain kaivata kesää). Sittemmin aikuistunut satumaasta, vaikka pieni, utelias ja seikkailunhaluinen minusta kasvoi, Muumimaailmasta johtuen tai ei. Edelleen rakastan kesää; piknikkejä, pyöräilyä, kesäiltoja ja tietysti saariston tuulta ja kirkuvia lokkeja. Iloitsen nykyään myös talvesta, sillä hyggeily villasukissa kynttilän loisteessa, samalla kirjaa lukien, on yksinkertaisesti ihanaa. Olen myös aamupalojen suurkuluttaja ja joogaava sisustaja.

Tänä keväänä valmistun mainonnan suunnittelijaksi ammattikorkeakoulusta ja sisällöntuottaja, jos mikä on kutsumukseni, sillä se yhdistää niin visuaalisuutta, luovuutta, innovatiivisuutta kuin strategioita ja uusimpia trendejä. Vahvasta visuaalisesta, sekä markkinoinnillisesta taustastani on apua ajatellessa asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti. Helsinki kutsui seikkailijaa ja nyt hyppään Angelian porukkaan mukaan luomaan mielenkiintoista ja tarttuvaa sisältöä, sekä kahvin suurkuluttajana, pitämään kahvin kulutuksen maksimissaan!

”Journalist improve our lives, and talented content marketers aren’t that much different.” – Alexander Jutkowitz

Kuullaan pian tai tuu sanomaan moi!  

Linkedin: linkedin.com/in/juliarko

Instagram: instagram.com/julperoinen

Twitter: twitter.com/JuliaArko

 Xx Juuli”

Teemu Haataja: 

“Historiani lyhyesti.
Kuvaajana ensiaskeleita otin jo kymmenen vuoden ikäisenä, kun isäni osti ensimmäisen videokamerani. Kuvaukset olivat luokkaa Jackass, lumilautailu ja muu hassuttelu.
Teini-iässä tehtiinkin jo ensimmäisiä lyhytelokuvia nykyään työkseen näyttelevän ‘’uusioperhe-veljen’’ Frans Isotalon kanssa. Sieltä kumpusi kova palo liikkuvan kuvan taiteen pariin.

Vapaa-aikaa kuluukin toisen taiteenlajin, eli musiikin parissa. Rummut on myös kulkenut pikkupojasta asti isona osana elämää. Rumpaloinkin aktiivisesti Dead End Scene -nimisen yhtyeen riveissä.

Tänä päivänä olen elokuva ja tv-alalla reilu kaksi vuotta työskennellyt kuvaajana / leikkaajana. Pääsääntöisesti toiminut mainoksien sekä musiikkivideoiden parissa.

Tähänastisen uran yksi kohokohtia oli 2017 -keväällä kuvaamani ensimmäinen pitkä indie-elokuva. Sillä pitkän elokuvan kuvaaminen ei ole koskaan läpihuutojuttu. Se oli opettavaista, mutta se tarjosi paljon mahdollisuuksia tuoda omaa tyyliään ja kokonaisuuden luomista esiin. Elokuva tullaan julkaisemaan keväällä 2018 ja kulkee nimellä ‘’Punasii päin’’.

Syy miksi istun tällä hetkellä Helsinkingin toimistolla on yksi haave, mikä oli kehkeytynyt friikkuna toimiessani. Sillä freelancerina alkaa monesti kaipaamaan ympärilleen tiimiä kenen kanssa voisi dynaamisesti toimia. Ja kun huomasin harjoittelijan paikan Helsinkingille olevan avoinna, sai takaraivossa oleva haaveeni lampun syttymään.
Mikä olisi parempi, kuin inspiroiva työyhteisö ja huipputekijät sekä tavoitteena nitouttaa oma osaaminen osaksi Helsinkingiä.”

Lämpimästi tervetuloa tiimiin Julia ja Teemu!

Leave a Reply