YOUR MESSAGE. OUR PURPOSE.

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

“Rajoja pitää rikkoa nyt ja tulevaisuudessa”

STATE OF ANGELIA – Day 1.

Kirjoitan tätä lentokoneessa matkalla Tukholmasta kohti Los Angelesia. Projektimme State of Angelia on alkanut.

State of Angelia vie osan meistä Kaliforniaan koko maaliskuun ajaksi. Ajatus reissusta lähti noin vuosi sitten kun juttelin kollegani sekä yrityksemme osakkaan Sonjan kanssa molempien rakkaudesta Kaliforniaan ja erityisesti siitä, miten työssämme käyttämä tieto ja uusimmat sosiaalisen median trendit sekä innovaatiokeksinnöt tulevat ja kasvavat Kaliforniassa. Erityisesti Piilaakso on tunnettu start up -henkisyydestään vahvana innovaatioiden kasvukeskuksina. Miksi emme toisi nykyisille ja tuleville asiakkaillemme uusinta tietoa ja kokemuksemme suoraan sieltä, mistä ne tulevat?

Muutaman, jos useammankin, askeleen jälkeen päivämäärät ja kuukausi lyötiin lukkoon. Nyt matka on alkanut ja seuraavat neljä viikkoa tulemme tuottamaan sisältöä Angelian sosiaalisen median kanaviin erityisesti sisällön sekä trendien näkökulmasta. Viikottaiset teemamme alkavat etätyöstä ja jatkuvat yrityksiin & innovaatioihin, vaikuttajamarkkinointiin sekä sosiaaliseen mediaan. Tapaamme alan parhaita osaajia sekä vierailemme muun muassa sosiaalisen median suurimmissa yrityksissä. Näiden viikkojen aikana meille saa esittää kysymyksiä – etsimme niihin vastauksen maaliskuun aikana.

Puhutteleva ja aito sisältö trendeiksi

Yritykset tekevät liikaa samanlaista sisältöä. Tällä hetkellä tehdään paljon kiilloteltuja ja viimeisteltyjä ruoka-, kauneus-, muoti-, koti-, liikuntakuvia (you name it!), mutta tämä kierre tulee pian katkeamaan. Mitä tapahtuu sen jälkeen? Autenttisuus ja aitous – lupa olla vähän rosoinen ja paljastaa siloitellun kämmenen arpisempi, mutta kiinnostavampi puoli. Me haluamme, että uskallettaisiin ottaa enemmän riskejä, olla rohkeita sekä rikkoa rajoja nyt ja tulevaisuudessa. Sisällön ei tarvitse olla täydellistä, vaan puhuttelevaa. On turha tehdä kiilloteltua sisältöä, jos se ei herätä tunteita. Tämä inspiroi meitä lähtemään matkaan. Toivotamme samalla muutkin suomalaiset mediatoimistot lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan reissua ja ajatuksia sisällöstä. Kaikilla on oppimista – let’s break the rules!

Lämpimin Kalifornia-terkuin, 

Nella ja Sonja

Team Angelia

Leave a Reply